tenis |
Autor |
Wiadomość |
Imperishable
sekretarz zarządu organizacji powiatowej

|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2012 01:23
|
|
|
Radwańska piąta na świecie |
_________________ Nikt nie życzy sobie wolności bycia niezrozumianym. Mnie wszakże na luksus tej wolności stać. Żadna większość nie zgwałci mnie, bym się w nią wtopił. Żaden autorytet nie zegnie mi już kolan i nie ściszy mi głosu. |
|
|
|
 |
Stary Belf
Sprzątacz Tego Forum!

Wiek: 108 Dołączył: 30 Gru 2002 Posty: 4820 Skąd: Rodowite Mazowsze
|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2012 15:23
|
|
|
Imperishable napisał/a: | Radwańska piąta na świecie | Lepsza niż Fibak, który załapał się był jedynie na numer 8. |
_________________ Kryzys załomotał do naszych drzwi, wyłamał próg ostrożnościowy i tak nas walnął rykoszetem, że zgubiliśmy 29 miliardów złotych
/Wolna parafraza Donia/ |
|
|
|
 |
uhr
przewodniczący zarządu o. p.

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 19 Lis 2007 Posty: 1940
|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2012 17:19
|
|
|
Ostatniego turnieju w Dubaju nie ogladalam. Ale ten w Stambule tak. Mecz Radwanskiej ze Zwonariewa rzeczywiscie byl pasjonujacy. Zwonariewa przegrala bo sie zdenerwowala. Natomiast czeska maszynka Kvitova dla Radwanskiej byla nie do przejscia. Azarenka rowniez jak na razie nie jest. Agnieszka, gdy jest w formie ujmuje finezyjnym tenisem. Ale to na wspomniana Czeszke czy Bialorusinke nie wystarczy, mysle. |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 07:44
|
|
|
Dzisiaj Radwanska bedzie grała z Amerykanką Hampton o 19-tej naszego czasu. |
_________________ Stąd moja zapiekłość przeciw ludzikom, które ściągnęły nam na głowę trampkarza jako jedynowładcę. Była to niby nieznacząca, poczciwa głupota i podłość małych śmierdzieli ale skumulowana dała tragiczne skutki [los] |
|
|
|
 |
Imperishable

|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 22:21
|
|
|
Amerykanka skreczowała. W ćwierćfinale Radwańska znowu trafiła na Azarenkę. |
_________________ Nikt nie życzy sobie wolności bycia niezrozumianym. Mnie wszakże na luksus tej wolności stać. Żadna większość nie zgwałci mnie, bym się w nią wtopił. Żaden autorytet nie zegnie mi już kolan i nie ściszy mi głosu. |
|
|
|
 |
MS
Banita

Wiek: 48 Dołączył: 07 Mar 2003 Posty: 9501 Skąd: z przeszłości
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 23:15
|
|
|
Imperishable napisał/a: | Amerykanka skreczowała. W ćwierćfinale Radwańska znowu trafiła na Azarenkę. | sporo farta z tym kreczem |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Śro 14 Mar, 2012 12:19
|
|
|
Następny mecz, z Azarenką dzisiaj ok 21-22, pewnie eurosport bedzie transmitował.
A z Hampton, gdyby ta nie poddała meczu, Radwanska mogła mieć problemy, niestety. |
_________________ Stąd moja zapiekłość przeciw ludzikom, które ściągnęły nam na głowę trampkarza jako jedynowładcę. Była to niby nieznacząca, poczciwa głupota i podłość małych śmierdzieli ale skumulowana dała tragiczne skutki [los] |
|
|
|
 |
Ignac
członek władz krajowych na fot.: Tadeusz Reytan

Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Sie 2011 Posty: 7021 Skąd: Wiadoma rzecz - Stolica!
|
Wysłany: Śro 14 Mar, 2012 12:31
|
|
|
Kurwens, znowuż ta Azarenka? Da radę Radwańska w końcu? |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Śro 14 Mar, 2012 22:19
|
|
|
Ignac napisał/a: | Kurwens, znowuż ta Azarenka? Da radę Radwańska w końcu? |
Nie wygląda na to. Ani jednego wygranego gema w pierwszym secie. |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Śro 14 Mar, 2012 22:55
|
|
|
Haha. Przy stanie 6:0 5:0, kiedy wydawało sie że to juz koniec i to w fatalnym stylu, Agnieszka zdobyła 1-szego gema, a zaraz potem drugiego.
Może zdenerwuje Azarenke, tak jak kiedys Zwonariewą w Stambule
Niestety nie udało sie... |
|
|
|
 |
Imperishable

|
Wysłany: Czw 15 Mar, 2012 00:16
|
|
|
Na szczęście nie oglądałem. |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 09:25
|
|
|
Teraz turniej w Miami. 28.03. Radwańska zagra z V. Williams w cwiercfinale, bedzie nareszcie jakaś transmisja na Eurosporcie |
|
|
|
 |
bateria helska
NaczDyrDUPS Yogibabu w trakcie leżakowania

|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 14:28
|
|
|
W nocy oglądałem nieprawdopodobny mecz Cibulkowej z Azarenką. W pierwszym secie Słowaczka zdemolowała Białorusinkę 6:1! Azarenka w końcu mecz wygrała, ale namęczyła się nieziemsko i w dużej mierze zawdzięcza wygraną sporej liczby piłek psutych przez Cibulkową (która przeplatała je z zagraniami genialnymi aż do końca). |
_________________ A. Gudzowaty w rozmowie z Michnikiem: "Jedni są w obozie amerykańskim, drudzy w rosyjskim, trzeci w brytyjskim, niemieckim, francuskim - k... - nikogo nie ma w obozie polskim". |
|
|
|
 |
niKT
członek władz krajowych

|
Wysłany: Pią 30 Mar, 2012 12:48
|
|
|
Znowu coś ta pisowska tenisistka narozrabiała, ja? |
_________________ My nick's been nickED!
 |
|
|
|
 |
peterman
członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Pią 30 Mar, 2012 15:30
|
|
|
niKT napisał/a: | Znowu coś ta pisowska tenisistka narozrabiała, ja? |
Do tego rasistka i nie umiejąca siedzieć cicho.
A jutro być może wywoła wojnę atomową z Rosją. Pan Bolek powinien się wypowiedzieć w tej sprawie. |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Pią 30 Mar, 2012 15:49
|
|
|
Brawo, brawo, brawo! |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 12:08
|
|
|
Dzisiaj finał o 18 tej naszego czasu chyba |
|
|
|
 |
Kermit The Frog
zwykły członek, płacący składki

|
|
|
|
 |
Kermit The Frog

|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 19:23
|
|
|
7-5, 6-4!!!!!!!
Zwycięstwo!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
bateria helska

|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 19:23
|
|
|
Yessssssss!
Radwańska wygrała z Szarapową. |
_________________ A. Gudzowaty w rozmowie z Michnikiem: "Jedni są w obozie amerykańskim, drudzy w rosyjskim, trzeci w brytyjskim, niemieckim, francuskim - k... - nikogo nie ma w obozie polskim". |
|
|
|
 |
peterman
|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 19:33
|
|
|
Hehe
"Panie Prezydencie, niech nas Pan ratuje". |
|
|
|
 |
alcor

|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 19:57
|
|
|
Bez straty własnego podania wygrała! |
_________________ "Sieć władzy w Polsce zaczyna się w Moskwie. Tam są komputery i ludzie na bieżąco analizujący to, co się dzieje tutaj, tam są przygotowywane i uchwalane (tak, tak, uchwalane) decyzje. W Polsce znajduje się tylko aparat wykonawczy." |
|
|
|
 |
Imperishable

|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 21:25
|
|
|
I to na jakim luzaku zwyciężyła
Radwańska stylem gry zaczyna trochę przypominać Nadala - przebić wszystkie piłki i zmusić przeciwnika do błędu. |
|
|
|
 |
lupus71
baron wojewódzki Pryncypał

Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 4836 Skąd: spod lasu w mieście
|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 23:06
|
|
|
BRAAAAAAWOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! |
_________________ "Dzięki Bogu mamy mnóstwo filmów, w których kropi się Niemców" - Kazimierz Jankowski, ojciec Pawła "Wojna domowa"- odc. 11 |
|
|
|
 |
niKT
członek władz krajowych

|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 00:45
|
|
|
Ja wiedziałem, że tak będzie.
|
_________________ My nick's been nickED!
 |
|
|
|
 |
Ela
członek władz krajowych

Pomogła: 9 razy Wiek: 109 Dołączyła: 24 Maj 2010 Posty: 5775 Skąd: Dziki Zachód
|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 01:46
|
|
|
|
_________________ I nie jest zapewne przypadkiem, że autorzy radosnych ód kręcili się zawsze na dworach tyranów. /Zbigniew Herbert/ |
|
|
|
 |
bateria helska

|
Wysłany: Wto 29 Maj, 2012 21:22
|
|
|
Obie Radwańskie w II rundzie RG. |
|
|
|
 |
away
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sty 2012 Posty: 241 Skąd: ze strefy bezmięsnej
|
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012 12:32
|
|
|
Jeee... moglem przez szczesliwy przypadek ogladac Radwanska na zywo w sobotnim finale - rzadko sie zdarza taka przyjemnosc ogladania polskiego sportowca wygrywajacego w tak profesjonalny i zdecydowany sposob - od czasu Kubicy i Malysza nie ma nikogo takiego oprocz Agnieszki Radwanskiej. Obok mnie siedzieli polscy urzednicy ewropejscy i troche hmm... niekumaci byli troche w tomacie kiedy klaskac i jak sie liczy punkty. No ale przyszli |
|
|
|
 |
uhr

|
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012 23:15
|
|
|
Rozstawiona z numerem trzecim Agnieszka Radwańska pokonała byłą liderkę rankingu tenisistek WTA Tour Amerykankę Venus Williams 6:2, 6:3 w drugiej rundzie wielkoszlemowego turnieju na kortach ziemnych im. Rolanda Garrosa w Paryżu (pula nagród 18,718 mln euro).
http://www.rp.pl/artykul/...s-Williams.html |
|
|
|
 |
Imperishable

|
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012 23:53
|
|
|
Yeah! |
|
|
|
 |
|