ombretta członek prezydium władz krajowych ex-forumkowicz
Wysłany: Nie 04 Lis, 2012 20:38
Może doczekasz. Na razie p. Jerzy się uczy i oby mu tylko sodówka do głowy nie uderzyła (wcale źle się nie stało, że przegrał w finale - jeszcze się nawygrywa w swoim czasie).
Na razie p. Jerzy się uczy i oby mu tylko sodówka do głowy nie uderzyła
"Janowiczomania" niestety już ruszyła ....
_________________ Kryzys załomotał do naszych drzwi, wyłamał próg ostrożnościowy i tak nas walnął rykoszetem, że zgubiliśmy 29 miliardów złotych
/Wolna parafraza Donia/
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Maj 2012 Posty: 1217 Skąd: zza ściany
Wysłany: Pon 05 Lis, 2012 08:31
uhr napisał/a:
Chłopak był bardzo wymęczony poprzednimi meczami. Wczoraj serwis 230km/h, dziś 190. Gdyby nie to pewnie wygrałby
nie było źle z tym serwisem, nawet raz wyszło mu 242 km/h!!( i to przy necie!!), a tak wiekszość szła ok 230, te mniejsze prędkości to raczej kwestia umiejetności regulacji siły i szybkosci serwisu
ja określam ten mecz, że to bardziej JJ przegrał niż Ferrer wygrał, skumulowało sie zmęczenie, stres, szansa na olbrzymi sukces tez paraliżuje jak dochodzi do głowy że to już, tak blisko, na wyciągnięcie ręki...
_________________ Boże użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości abym odróżnił jedno od drugiego.
Wysłany: Pon 05 Lis, 2012 08:33
Stary Belf napisał/a:
ombretta napisał/a:
Na razie p. Jerzy się uczy i oby mu tylko sodówka do głowy nie uderzyła
"Janowiczomania" niestety już ruszyła ....
a co się dziwić?
u nas wszystkiego jak na lekarstwo to sie wszyscy chca nasycić
_________________ Boże użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości abym odróżnił jedno od drugiego.
Ok, po finale, chłopakowi szczerze gratuluję.
Teraz będzie go wszędzie pełno i jednego czego się boję to to, że zacznie chlapać na wszystkie możliwe tematy. "Kuba" W. już do niego dzwonił.
Wysłany: Pon 07 Sty, 2013 18:20
shangri-la napisał/a:
No to wciery w pierwszym meczu nowego sezonu.
przegapiłem?
opowiadaj
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 19 Lis 2007 Posty: 1940
Wysłany: Czw 10 Sty, 2013 19:21
Janowicz odpadł. Radwanska gra o zwycięstwo turnieju w Sydney:
"Finał turnieju WTA w Sydney, Agnieszka Radwańska - Dominika Cibulkova będzie można zobaczyć w TVP 2. Decydujące spotkanie, które rozpocznie się w piątek 11.01 o godz. 9.25 polskiego czasu, pokaże też TVP Sport oraz strona internetowa: sport.tvp.pl
Wychodząc naprzeciw prośbom telewidzów, Telewizja Polska nabyła w środę prawa do turnieju WTA w Sydney. Czwartkowe półfinały, w których Polka pokonała Chinkę Na Li, a Słowaczka Niemkę Angelique Kerber, można już było śledzić w TVP Sport i na stronie sport.tvp.pl"
_________________ Stąd moja zapiekłość przeciw ludzikom, które ściągnęły nam na głowę trampkarza jako jedynowładcę. Była to niby nieznacząca, poczciwa głupota i podłość małych śmierdzieli ale skumulowana dała tragiczne skutki [los]
Wysłany: Pią 11 Sty, 2013 11:04
Zal mi sie tej Cibulkovej zrobilo
_________________ Stąd moja zapiekłość przeciw ludzikom, które ściągnęły nam na głowę trampkarza jako jedynowładcę. Była to niby nieznacząca, poczciwa głupota i podłość małych śmierdzieli ale skumulowana dała tragiczne skutki [los]
Ignac członek władz krajowych na fot.: Tadeusz Reytan
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Sie 2011 Posty: 7021 Skąd: Wiadoma rzecz - Stolica!
Wysłany: Pią 11 Sty, 2013 12:27
No zablokowala sie dziewczyna. Masa bledow.
Wysłany: Pią 11 Sty, 2013 18:10
Ignac napisał/a:
A co, dostała 6:0 6:0?
w finale cyklu wta tego chyba nie bywało
Wysłany: Wto 15 Sty, 2013 21:14
AO
kiedy nasi graja dalej?
Wysłany: Wto 15 Sty, 2013 22:43
Zdaje się ok. 1-szej, tej nocy.
Drrrrramat, co to za pora?
Janowicz jest niesamowity. Dwa pierwsze sety przegrane, głównie przez brak serwisu, mizerną grę i wyładowywanie złości na sędzinie (co widać na filmiku). Od trzeciego seta to jest poezja tenisa ze strony Janowicza, serwis wrócił, zagrania takie, że przez długi czas będą pokazywane na całym świecie. Wielkim kunsztem tenisa jest wyjść z nerwowej sytuacji przy 0-2 do 3-2 i wygrać całe spotkanie. A że Jurek nerwus jest to można przymknąć oko, byleby przechodził kolejne rundy. Zachowanie na korcie podobne do mojego, warto było siedzieć od 5 rano i oglądać tego wariata Szczypiorniści ze swoją wczorajszą błazenadą powinni się uczyć, dawno nie oglądałem takiego horroru a zarazem pokazu wielkich umiejętności w wynikonaniu polskiego zawodnika.
Wysłany: Śro 16 Sty, 2013 10:15
Zachowanie Janowicza było histeryczne. Nie OK
bateria helska NaczDyrDUPS Yogibabu w trakcie leżakowania
Wysłany: Śro 16 Sty, 2013 14:12
Wielkie brawa dla Jerzego, ale szacun też dla Hindusa, który po niesamowitym laniu w setach trzecim i czwartym, w piątym wrócił do gry i latał po korcie niczym tygrys bengalski.
_________________ A. Gudzowaty w rozmowie z Michnikiem: "Jedni są w obozie amerykańskim, drudzy w rosyjskim, trzeci w brytyjskim, niemieckim, francuskim - k... - nikogo nie ma w obozie polskim".
Wysłany: Czw 17 Sty, 2013 09:57
bateria helska napisał/a:
Wielkie brawa dla Jerzego, ale szacun też dla Hindusa, który po niesamowitym laniu w setach trzecim i czwartym, w piątym wrócił do gry i latał po korcie niczym tygrys bengalski.
dejcie linka na cały mecz, proszę
_________________ Jeżeli polska prawica się nie zorganizuje to przegra...
bateria helska NaczDyrDUPS Yogibabu w trakcie leżakowania
Wysłany: Czw 17 Sty, 2013 14:35
EloMar napisał/a:
bateria helska napisał/a:
_________________ A. Gudzowaty w rozmowie z Michnikiem: "Jedni są w obozie amerykańskim, drudzy w rosyjskim, trzeci w brytyjskim, niemieckim, francuskim - k... - nikogo nie ma w obozie polskim".
Wysłany: Czw 17 Sty, 2013 16:10
tzakrzewski napisał/a:
Następny mecz dzisiaj o pierwszej w nocy?
Oboje rozpoczynają o 11tej czasu lokalnego. Wychodzi że 1 sza u nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum