Jak zrobić, żeby nie pokazywało mnie co chwila, |
Autor |
Wiadomość |
Malkontent przewodniczący koła
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 10:22 Jak zrobić, żeby nie pokazywało mnie co chwila, |
|
|
...że mam 500 nieprzeczytanych wpisów?
I nie chodzi mi tu o zaznaczenie, że są przeczytane, a o wyłączenie tej opcji. Da się? Denerwujące to jest. Albo żeby chociaż jakiś OK przycisk był. |
|
|
|
|
Ignac członek władz krajowych
na fot.: Tadeusz Reytan
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 10:45 |
|
|
Popieram wogle likwidację tego ficzera, który jest mi potrzebny jak... no, mało jest mi potrzebny. |
|
|
|
|
Szmulka przewodniczący zarządu o. p.
Pomogła: 3 razy
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 10:49 |
|
|
On jest scisle zw. z funkcja oznaczania nieprzeczytanych wpisow i watkow. A z tego to juz wszyscy korzystamy. |
|
|
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 11:29 |
|
|
Szmulka napisał/a: |
On jest scisle zw. z funkcja oznaczania nieprzeczytanych wpisow i watkow. A z tego to juz wszyscy korzystamy. |
Ale mnie chodzi, żeby tylko u mnie wyłączyć.
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 12:08 |
|
|
Malko, nie chcesz mieć oznaczonych wątków z nieprzeczytanymi wpisami? |
|
|
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 14:51 |
|
|
Nie chcę być o tym powiadamiany. A jeżeli już jestem, to powinien być przycisk, że OK, po naciśnięciu którego mogę dalej kontynuować czytanie.
Tak jak jest teraz, po tej informacji o 500 nieprzeczytanych wpisów, muszę odświeżyć stronę i całkiem często wywala mnie po tym na stronę główną. |
|
|
|
|
alcor członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 16:27 |
|
|
Cytat: |
Jak zrobić, żeby nie pokazywało mnie co chwila,
...że mam 500 nieprzeczytanych wpisów? |
Szybciej czytać
|
"Sieć władzy w Polsce zaczyna się w Moskwie. Tam są komputery i ludzie na bieżąco analizujący to, co się dzieje tutaj, tam są przygotowywane i uchwalane (tak, tak, uchwalane) decyzje. W Polsce znajduje się tylko aparat wykonawczy." |
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 16:30 |
|
|
Ale ta informacja jest zw. z faktem, ze nieprzeczytane wpisy sa oznaczone. Ona sluzy ostrzezeniu, ze przekroczyles limit 500 nieprzeczytanych postow, w zw. z tym system musial niektore z nich uznac za przeczytane i oznakowac jako przeczytane, bo nie wyrabia z oznakowaniem wiecej niz 500. Chodzi o to, zeby sie potem nie pojawil kolejny watek techniczny "a system klamie, bo oznacza jako przeczytane watki, ktorych nie otwieralem". |
|
|
Przemko członek władz wojewódzkich
|
Wysłany: Czw 25 Paź, 2012 23:09 |
|
|
Nie da rady tego wyłączyć tylko dla siebie. Na dole strony głównej forum, po lewej, masz "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" - to wyzeruje licznik. |
|
|
|
|
Ignac członek władz krajowych
na fot.: Tadeusz Reytan
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 08:35 |
|
|
Zawracanie głowizny. Wystarczyłoby z automatona wywalać "nieczytane wpisy" starsze niż 500 wpisów i po ptokach. Ten panel jest ciągłym zarzewiem wkurwu usera. |
|
|
|
|
Zbigniew członek władz krajowych
|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012 21:18 |
|
|
Taaa. Ja mam na chwilę obecną do przeczytania 1445 wpisów. |
|
|
Przemko członek władz wojewódzkich
|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012 21:31 |
|
|
No bo to jest taki kąpromis - fajnie jest mieć ficzers "pokaż posty od ostatniej wizyty" ale serwer by nie wyrabiał gdyby miał obskakiwać na bieżąco listę wszystkim użytkownikom do 3 pokolenia wstecz. Więc twórcy systemu forumkowego z którego korzystamy arbitralnie wybrali przysłowiowie pincet (doceńmy humor tego zbiegu okoliczności!) wpisów i tak już zostało. Wszystko działa pod pewnymi ścisłymi warunkami i tylko wtedy. Ale działa. |
|
|
|
|
|