IVRP.pl Strona Główna IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Cd do Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS
Autor Wiadomość
Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 14:40   Cd do Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS

TLM
zle trafiłes -nie jestem gejem.Ale widze,że powinienes zamknac sie w 4rech scianach i pluc na innych bo np odwiedzaja kluby dla gejów lub maja inne poglady od ciebie.A może masz inne pomysły aby niewygodnych "uciszać"???Tak na marginesie chodze tam ze wzgledu na muzyke i przednia zabawę.
Powiedz mi lub sie zastanów dlaczego teczka pana Jarka nie jest udostepniona dla ludzi?
No, ale co tam pan Jarek został powołany do rady przy prezydencie IVRP, poseł Gosiewski zrobił była zonę posłanka a obecna zasiada w strukturach PISu. Jednym słowem polityka prorodzinna pełna gębą. Tylko z całej tej bandy były prominent PISu- Walendziak zachował się godnie cyt” - Kiedy okazało się, że w ciąży jest i żona, i kochanka, zrezygnował z mandatu poselskiego - mówi jeden z dawnych znajomych. 15 marca oficjalnie pożegnał się ze światem polityki - złożył mandat, wystąpił z PiS. Dziś nie chce o tym rozmawiać. Został z rodziną, poświęcił się wychowaniu rocznego synka, ale dba, żeby czwartemu - nieślubnemu - dziecku niczego w życiu nie zabrakło.;)

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 15:21   

Szanowny Panie, dostał Pan zółtą kartkę. Nie dlatego, że zadaje Pan niewygodne pytania, tylko dlatego, że robi to w sposób chamski.
A teraz odpowiedzi na Pańskie zarzuty:
1) Jak teczka ma zostać ujawniona i czego ona ma dotyczyć?
2) Co do domniemania gejostwa, to równie dobrze można byłoby opublikować słynne zdjęcie Józefa Oleksego i Marka Dyducha, na którym czule się obejmują i całują i co świadczyłoby to o ich gejostwie?
3) W polityce często funkcjonują powiązania rodzinne, np. prezydent John Kennedy powołał swojego brata Roberta na sekretarza sprawiedliwości, Leszek Moczulski "namaścił" swojego zięcia Krzysztofa Króla na przewodniczącego KPN, klan Bushów, klan Giertychów, dlaczego więc Lech Kaczyński nie mógł powołać swojego brata do rady bezpieczeństwa narodowego.
4) Małgorzata Gosiewska nie jest żoną Prezemysława Gosiewskiego, a byłą żoną. Nie są małżeństwem, a więc mówienie o nepotyźmie w tym przypadku jest lekko naciągane.
5) Tak, Wiesław Walendziak zachował się godnie.
6) PiS to nie mafia pruszkowska, czy grupa wołomińska, więc proszę nie używać w tym kontekście słowa "banda".

macsoc 
Emerytowany Ojciec Dyrektor

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 15:31   

A FORUM JEST PRYWATNE

tom ash
[Usunięty]

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 15:49   

Prawda jest uciekinierką z obozu zwycięzców.

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 15:53   

tom ash napisał/a:
Prawda jest uciekinierką z obozu zwycięzców.

tup, tup, tup.........

Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 17:41   

TML
Człowieku gdzie Ty widzisz ta IV RP, bo ja jej jakoś nie dostrzegam. Jak ludzie z PISu mocno skompromitowani mogą tworzyć cos nowego,lepszego?
DORN- kochaś nr 1 IVRP (bezczelnie wysyłał list skierowany do proboszczów w obronie wiary katolickiej a w tym samym czasie zdradzał swoja żonę)
Gosiewski - rozwodnik i nepotysta (w liście skierowanym do proboszczów w woj świętokrzyskim twierdził ,że broni wiary katolickiej)
Wasserman - pieniacz nr 1 w IVRP cyt" Obecny szef służb specjalnych, zanim zajął się szpiegami i agentami, postanowił dojść sprawiedliwości we własnych sprawach - oskarżył rzemieślnika, który niefachowo zamontował mu wannę z hydromasażem, że naraził całą jego rodzinę na śmierć. Z sędziwą teściową owego rzemieślnika minister toczy sądowy spór, bo napisała list do telewizji, gdzie przedstawiła Wassermanna w złym świetle. Minister uznał, że media go zaszczuwają, i swój przypadek porównał do historii ks. Popiełuszki, który też cierpiał za prawdę"(zwykła bezczelność i chamstwo )
Cymański - szkoda pisać

PS odpowiadając mi na moje pytania posługujesz sie złymi przykładami z minionych lat RP.Chyba nie chcemy czerpać wzorców z czegos złego??
Wiesz boje sie otworzyć lodówkę, aby w niej nie siedział któryś z bliźniaków;)

MS 
Banita

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 19:43   Re: Cd do Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS

Sky napisał/a:
(..)Tak na marginesie chodze tam ze wzgledu na muzyke i przednia zabawę.(..)
Raczej tylną bo to jak piszesz kluby pedalskie.

MS 
Banita

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 19:49   

Sky napisał/a:
TML
Człowieku gdzie Ty widzisz ta IV RP, bo ja jej jakoś nie dostrzegam. Jak ludzie z PISu mocno skompromitowani mogą tworzyć cos nowego,lepszego?
(..)PS odpowiadając mi na moje pytania posługujesz sie złymi przykładami z minionych lat RP.Chyba nie chcemy czerpać wzorców z czegos złego??
Wiesz boje sie otworzyć lodówkę, aby w niej nie siedział któryś z bliźniaków;)

1. Przepraszam, ale którzy ludzie z PiSu są mocno skompromitowani ? zwracam uwagę, że w tradycji polskiej i europejskiej polityki życie osobiste polityków jest traktowane z dużą powściągliwością a tego dotyczą przytoczone przykłady i poproszę o konkretne zarzuty wobec Cymańskiego.
2. Musi być Pan(i) bardzo młodą osobą nie pamiętającą PRL aby używać takiego porównania, które jest bardzo mocno obraźliwe, lub jeżeli pamięta Pan czasy PRL to jest to zwykłe kurestwo.

Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 22:14   

MS przeczytaj uważnie ostatni mój post a będziesz wiedział którzy ludzie(między innymi )są skompromitowani w PISie. Tak a które to kraje tak traktują swoich polityków?Chyba, ze Rosja, Ukraina,Białoruś??? Bo jak sie nie mylę to w Anglii do dymisji podała sie minister, który posadzony był o kontakty pozamałżeńskie.
Nie będe przypominał afery z Marcinkiewiczem i jego susi, bratem premiera powołującego sie na kontakty i szybki załatwienie sprawy, Ministrze ochrony środowiska i jego vice(notabene rodzina Kaczek). Mam wymieniać dalej?
Proponuje dla określenia IV RP dwa hasła:
Spieprzaj dziadu!
TKM - Teraz Kur.a My

Miki
Uwaga! Grubopodobny...

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 22:20   

http://wiadomosci.onet.pl...54,0,forum.html

Miki
Uwaga! Grubopodobny...

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 22:22   

Co łączyło wtedy Jarosława Kaczyńskiego i Macieja Zalewskiego, a także Lecha Kaczyńskiego, Jacka Maziarskiego, Józefa Orła, Andrzeja Urbańskiego, Marka Dziubka i Edmunda Krassowskiego? Odpowiedź pozornie wydaje się prosta - praca w Kancelarii Prezydenta RP, parlamencie, a przede wszystkim zaangażowanie w Porozumienie Centrum. Jest jeszcze jeden punkt wspólny. Wszyscy ci panowie byli, członkami rady nadzorczej, zarządu lub akcjonariuszami spółki akcyjnej Telegraf. Jarosław Kaczyński objął 225 akcji wartych 22,5 mln złotych, zaś Maciej Zalewski objął 110 akcji imiennych i 1025 akcji zwykłych na łączna sumę 113,5 mln złotych. Spółka została powołana po to, aby wydawać pismo o tej samej nazwie, jednak handlowała napojami, obuwiem sportowym oraz papierosami. Jednak największe wątpliwości wzbudziło nadzwyczaj szybkie pomnożenie się kapitału zakładowego spółki - od 28 września 1991 roku - daty założenia spółki, do lipca 1991 roku, czyli w przeciągu niecałych 10 miesięcy, kapitał zakładowy wzrósł 144 razy, sięgając kwoty 36 560 000 000 złotych. Kurier Polski poinformował, że w chwili założenia spółki w jej radzie nadzorczej zasiadali Jarosław i Lech Kaczyńscy (senatorowie i ministrowie stanu w kancelarii Lecha Wałęsy), prezes zarządu głównego Porozumienia Centrum Jacek Maziarski, redaktor naczelny związanego z PC dziennika Express Wieczorny Krzysztof Czabański. Prezesem spółki w momencie założenia był Maciej Zalewski, w 1991 roki minister w kancelarii prezydenta Lecha Wałęsy. W skład zarządu weszli także Józef Orzeł oraz Andrzej Urbański - publicyści Tygodnika Solidarność i działacze PC. Prezesem Telegrafu w momencie publikacji artykułu w Kurierze Polskim był Marcin Oblicki. Jeszcze o nich usłyszymy - wypłyną, a Zalewski - pierwszy do ułaskawienia przez prezydenta.

MS 
Banita

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 22:23   

Sky napisał/a:
MS przeczytaj uważnie ostatni mój post a będziesz wiedział którzy ludzie(między innymi )są skompromitowani w PISie
Nie będe przypominał afery z Marcinkiewiczem i jego susi, bratem premiera powołującego sie na kontakty i szybki załatwienie sprawy, Ministrze ochrony środowiska i jego vice(notabene rodzina Kaczek). Mam wymieniać dalej?
Tak, bo na razie nie ma żadnego potwierfdzenia dla słów mocno skopmpromitowani, bez żartów proszę, wymieniłeś sprawy obyczajowe !!! to nie jest ten kaliber zarzutów wobec polityków aby można pisać takie brednie. A teraz dodatkowo:
-sushi (tak sie to pisze) to znaczy co ? jakie to miało konsekwencje poza pianą toczą z pyska przez kilku pismaków ?
- co ten brat premiera załatwił ? poproszę o fakty
- co zrobił takiego minister środowiska poproszę o konkrety
poproszę o konkrety i o podparcie tezy o mocnym skompromitowaniu się

Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 22:41   

MS to, co mogą się kurwic na lewo i prawo a potem pisać listy do proboszczów, jacy to oni są święci i bronią naszej wiary.A wieczorkiem odpowiadać na pytania słuchaczy w radiu(rzekomo)katolickim.

Brat premiera obiecywał lokalnym biznesmenom,że ma dostęp do premiera i moze załatwić wiele(pisano o tym jakieś 1,5 temu)Został skarcony przez brata;)
Wiesz dokładnie to samo mówili i pisali obrońcy sld gdy wybuchały jakieś afery -że to tylko pismaki bija piane a jakie to sld jest ok.
Przypominam zastępcą ministra środowiska został pociotek Kaczek, wobec którego toczą się sprawy karne.
No i gdzie tu ta IV RP? Słowa i tylko słowa a ciemny lud w to uwierzy (przepraszam, że cytuję Kurskiego)

macsoc 
Emerytowany Ojciec Dyrektor

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 22:58   

Sky napisał/a:
(...)
skracając - jak długo nie poda tego Trybuna pospołu z GW to ***** na takie argumenty.

O Telegrafie od 15 lat się gada i gada i nic (wobec Kaczyńskich) nie wychodzi. Tylko wierszówka się sypie. A okazji było wiele by ich dorwać...

Co do moralności w polityce i postawie Dorna w szczególności to można tylko :evil:

a przed wyborami nie można było o tym popisać? czyżby niezależne media i dziennikarze strasznie śledczy nic nie zobaczyli, czy też prikaz był inny?

Kwinto
Banita

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 04:57   

macsoc napisał/a:
A FORUM JEST PRYWATNE

Durniejszej wymowki na bezczelna komusza cenzure jeszcze w zyciu nie widzialem .

Jezeli prywatnie wychodzi sie publicznie(mimo wszystko to forum jest publiczne) to trzeba byc przygotowanym na inne opinie i poglady,czasem nawet na policzek.

los-ja lublju ciebia toze :lol:

los 
Banita

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 11:09   

Cytat:
Czy Forum IV RP jest cenzurowane?

Tak, wejscie na to forum traktuj jak wejscie do cudzego domu. Stosuj sie do zalecen gospodarza albo sp...

rabi_Moher 
sympatyk

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 11:30   

Cytat:
Stosuj sie do zalecen gospodarza albo sp...

Ja spierdalam. Mam honor!

Dlaczego zbanowano MIKI nawet bez podjęcia z nim dyskusji? Bo to prywatne forum?

los 
Banita

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 11:55   

rabi_Moher napisał/a:
Ja spierdalam. Mam honor! Dlaczego zbanowano MIKI nawet bez podjęcia z nim dyskusji? Bo to prywatne forum?

1. Cieszymy sie. + na droge, jak wolisz moze byc gwiazda Dawida.
2. :lol:
3. Taki mielismy kaprys i co nam zrobisz?

bumciacho 
sympatyk

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 16:26   

macsoc napisał/a:
A FORUM JEST PRYWATNE

To gdzie w takim razie jest forum Nowego Państwa?

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 16:36   

bumciacho napisał/a:
macsoc napisał/a:
A FORUM JEST PRYWATNE

To gdzie w takim razie jest forum Nowego Państwa?

Zginęło wraz z atakiem hakera :(

bateria helska 
NaczDyrDUPS
Yogibabu w trakcie leżakowania

Wysłany: Pią 03 Lut, 2006 16:44   Re: Cd do Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS

Sky napisał/a:
TLM
zle trafiłes -nie jestem gejem.Ale widze,że powinienes zamknac sie w 4rech scianach i pluc na innych bo np odwiedzaja kluby dla gejów lub maja inne poglady od ciebie.A może masz inne pomysły aby niewygodnych "uciszać"???Tak na marginesie chodze tam ze wzgledu na muzyke i przednia zabawę.
Powiedz mi lub sie zastanów dlaczego teczka pana Jarka nie jest udostepniona dla ludzi?
No, ale co tam pan Jarek został powołany do rady przy prezydencie IVRP, poseł Gosiewski zrobił była zonę posłanka a obecna zasiada w strukturach PISu. Jednym słowem polityka prorodzinna pełna gębą. Tylko z całej tej bandy były prominent PISu- Walendziak zachował się godnie cyt” - Kiedy okazało się, że w ciąży jest i żona, i kochanka, zrezygnował z mandatu poselskiego - mówi jeden z dawnych znajomych. 15 marca oficjalnie pożegnał się ze światem polityki - złożył mandat, wystąpił z PiS. Dziś nie chce o tym rozmawiać. Został z rodziną, poświęcił się wychowaniu rocznego synka, ale dba, żeby czwartemu - nieślubnemu - dziecku niczego w życiu nie zabrakło.;)

Co to jest? Jakaś nowa "Gospodyni" w wersji "Cosmopolitan", w dodatku z wkładką moralizatorską "Pobożny Platformer"?

Kwinto
Banita

Wysłany: Sob 04 Lut, 2006 19:57   

bateria helska napisał/a:
Sky napisał/a:
TLM

Co to jest? Jakaś nowa "Gospodyni" w wersji "Cosmopolitan", w dodatku z wkładką moralizatorską "Pobożny Platformer"?
Cytat:
Tak, wejscie na to forum traktuj jak wejscie do cudzego domu. Stosuj sie do zalecen gospodarza albo sp...

losie -jezeli wejdziesz do sklepu prywatnego czy jakiejkolwiek dzialalnosci gospodarczej, czy lubisz czy nie, musisz traktowac wszystkich tak samo. Bez zadnej dyskryminacji: rasizmu pogladow czy wyznan.

Gapol nie jest wasza prywatnoscia i zastanawia mnie co tam dranie robicie?.
Czyzby Szybszy zowu sprzedal to forum, jak poprzednie?.

Zreszta,za glupi jestes by zrozumiec o czym pisze,za bardzo przesiakles TKM-em. Musisz miec krotkie paluszki i masz strasznie posrane zycie,skoro tak ziejesz nienawiscia.

I spier...z Gapolu popaprancy!!!

Odpowiedz do tematu