|
IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże
|
Nowy skrypt strony |
Autor |
Wiadomość |
tom ash
[Usunięty]
|
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 20:43 Nowy skrypt strony |
|
|
Jak zapewne zauważyliście nasza strona zyskała nowy wygląd i kilka nowych funkcji. Jeszcze nie wszystko jest po polsku, ale sprawy idą w dobrym kierunku
Nowe forum pozwala na dodawanie wpisów na pierwszej stronie. Wpisy takie mogą być przyporządkowane kategoriom (takim jak np. poniższa - Sprawy techniczne). Proszę o propozycje kategorii, obrazków mogących je symbolizować (takich jak ten megafon obok) i zgłaszanie chętnych do pisania takich wiadomości, artykułów, itp. na pierwszą stronę. |
|
|
|
|
Fajno jesss Gość
|
Wysłany: Sob 15 Paź, 2005 22:10 Sprawa formalna!!! |
|
|
Bardzo tracą artykuły gdy nie ma komentarzy czytelników pod artkułem! - jaki to zbączeniec zagląda do forum - mnie podoba się formuła Najwyższego Czasu - gdzie komentarze są pod artykułem - wtedy ludziska dodają życia e-gazecisku |
|
|
|
|
Akiko Banita
|
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005 18:41 |
|
|
A czemu nie moze byc forum i odpowiedzi pod artykulami?Zas odpowiedzi spod artykulow wpadalyby w jedna grupe na forum?Pozdr. |
|
|
|
|
tom ash
[Usunięty]
|
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005 19:42 |
|
|
Wszystko może być, tylko ktoś to musi zrobić. Moja misja dwukrotnej reanimacji forum dobiega końca. Prośby proszę kierować do mojego następcy (ewentualnego, bo jak do tej pory nie ma chętnych do przejęcia interesu). |
|
|
|
|
|