wprowadzenie do forum |
Autor |
Wiadomość |
macsoc Emerytowany Ojciec Dyrektor
|
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005 18:46 wprowadzenie do forum |
|
|
witam i tłumacze
początki forum sięgają gazety/tygodnika/miesiecznika a obecnie kwartalnika "Nowe Państwo", choć można w tę przeszłość jeszcze bardziej się zanurzyć.
Przyczyny techniczno - organizacyjne spowodowały uniezależnienie się od NP i przybranie nowej formuły - IVRP.
Uniezależnienie ma bardziej techniczny niz mentalny wymiar, stąd szacunek u moderatorów dla prawdy, logiki i kultury osobistej.
Reprezentowane są tu różne poglądy, choć z całą pewnością głównie te, które określane są prawicowymi. |
|
|
Edwill baron wojewódzki
|
Wysłany: Śro 01 Mar, 2006 20:09 |
|
|
Gratuluje dobrego FORUM, zaluje ze dopiero teraz dowiedzialem sie o nim. Porzadnie zorganizowane, przypomina mi www.ebay.com chciaz nic sie tu nie sprzedaje... Autorzy sa tutaj na ogol na wyzszym poziomie niz w innych forums. To cieszy! |
|
|
|
|
Akiko Banita
|
Wysłany: Śro 01 Mar, 2006 20:33 |
|
|
edwill napisał/a: |
Gratuluje dobrego FORUM, zaluje ze dopiero teraz dowiedzialem sie o nim. Porzadnie zorganizowane, przypomina mi www.ebay.com chciaz nic sie tu nie sprzedaje... Autorzy sa tutaj na ogol na wyzszym poziomie niz w innych forums. To cieszy! |
Tez tak uwazam.
I nie ma tego nieszczesnego wylewania wszelakich brzydkich slow na piszace panie, za smialosc , ze maja swoje zdanie.
|
|
|
Hegemon Beczkowóz
|
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 14:07 |
|
|
Mała prośba do wstawiających zdjęcia: starajcie się nie zamieszczać ich w postaci załączników, dużo lepszym rozwiązaniem (choćby z uwagi na fakt, że limit miejsca zajmowanego przez załączniki danego Użytkownika jest ograniczony) jest linkowanie plików graficznych zahostowanych na specjalnie do tego celu przeznaczonych serwisach. Szczegółowa procedura TUTAJ. |
|
|
Mary sekretarz zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 22:44 |
|
|
Ucze sie, ucze I czytam nie tylko ten watek. |
|
|
|
|
Hegemon Beczkowóz
|
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 23:12 |
|
|
Dziękujemy, doceniamy, a już wkrótce zaoferujemy Państwu gwóźdź programu, tzn. Małłacha na (nie)zupełnie nowych zasadach |
|
|
|