IVRP.pl Strona Główna IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto decyduje o usuwaniu Postow?
Autor Wiadomość
Rygel
sympatyk

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 20:24   Kto decyduje o usuwaniu Postow?

zmienic decyzje moderanta i przywrocic wyciety post?

Z tym pytaniem zwracam sie do szefa- admiistracji- czy tez wlasciciela Forum!

Otoz wycieto mi dzisiaj (niejaki MS) moj post wyjasniajacy termin "liberalizm" - ora uwagi odnosnie komuchow i innych czerwonych degeneratow !
Nie uzywam tam zadnych :slowow" - gdyz text jest wyjasniajacy a nie personalny- !
sadze,iz arogancki i pouczajacy mnie starego chopa MS nie ma prawa czepiac sie meritum - tym bardziej gdy jest to krytyka- objasnienie czerwizmu ( na podstawie osobki Milosza- komucha)!
Moze wyciac mi jakies "brzydkie slowo" kierowane do kogos z uczestnikow forum- zgoda! ale wowczas musialby stosowac te sama miarke do wszystkich innych- zwlaszcza do czerwizny-libruchow,ktorzy i na mnie tutaj napadaja wraz z tow MS uzywaja roznych okreslen- kierowanych w mej przytomnosci typu: "matol","klamca" itp!

Zadam wiec przywrocenia tego postu w dziale :"Koncert Zyczen P.Lysiaka" z ewentualnym wycieciem jakichs osobistych "slowow" do owego Emsa!*

jestesmy na Forum PrAWICOWYM A GP ma tutaj swoj udzial czy tez prawo prezentacji-( stamtad mnie tutaj skierowano) wiec
chyba nikt z moderantow - czy administracji nie nalezy do bandy czerwiow i za krytyke czerwizny-liberalstwa nie powinien wycinac tyczacych tej sprawy textow!a raczej wykopac takiego moderatora!

poki co z powazaniem
Rygel

*MS- ma sprzeczne z moim=PRAWICOWCA zdanie O KOMUCHACH LIBRUCHACH ECT ale nawet moje wyjasnienie - ,ktore obala tutejszych czerwieli przekonania- nie powinno byc wycinanie przez Prawicowcow tego Forum- jesli to rzeczywiscie Prawica a nie liberalstwo- gdyz swiadczy to iz i Forum=Moderanci - podzielaja te milosc do czerwizny takze!

zatem oczekuje interwencji szefa tych moderantow
a przede wszystkim przywrocenia mego textu( z niezbednymi - if any ) wycinkami "slowow" kierowanych personalnie do MS!
oczywiscire pod warunkiem,ze ow osobnik zaniecha zarowno tonu,jak i pouczen - arogancji obrazajacych poczucie mej godnosci Polaka i Patrioty - Prawucha!
===============================================
Mam dokladnie takie same przekonania i oceniam - jak Pan W.L tyle,ze ow jest Wielkim Pisarzem i Publicysta- wiec kieruje swoj texty do szerokiego grona czytelnikow- stad i terminy okreslenia Jego sa bardziej "eleganckie"!!
Ja zas do najgorszych i najglupszych jakich wiekszosc w inyternecie takze tym na malenkim Forum- stad i moja prostota i dosadnosc okreslen i wyrazen- niczym zreszta nie rozniacych sie od tych ;Lepszych" i "madrzejszych" yntelegentnych czerwii-libru et consortes!
Gdyz w zaleznosci od tego z kim sie ma do czynienia( a mieszkajac w USA wiem o tym najlepiej,gdyz wokol sami obcy; anglo,hiszp,rusko itp jezyczni) - w takim jezyku nalezy sie komunikowac- by byc WYRAZISTYM I JEDNOZNACZNYM a wiec i zrozumialym a nie byc pretensjonalnym- zalosnie smiesznym niczym jakis pedal - czy inna miernotka !
R

macsoc 
Emerytowany Ojciec Dyrektor

Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 21:49   

macsoc się wypowiedział tak:

Cytat:
Kilka uwag

1) logujcie się - to pomaga Wam (powiadomienia, poprawki, itp.)
2) jeśli coś "wklejacie" podawajcie źródło
3) jeśli wklejacie coś dłuższego, podkreślcie boldem istotę, zmniejszcie sprawy mniej (Waszym zdaniem) istotne

co do moich ingerencji - ingerencja w Wasze posty jest czymś nadzwyczajnym i ostatecznym; następuje tylko wtedy, kiedy moim zdaniem przegniecie totalnie. Zawsze jest to sprawa uznaniowa - taki lajf. Ewentualne skargi do Administracji.

... a każdy z moderatorów ma inny temperament :evil:

Rygel
sympatyk

Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 03:38   nikt tu was nie pyta o wasz "temperament" tow MS

macsoc napisał/a:
macsoc się wypowiedział tak:

co do moich ingerencji - ingerencja w Wasze posty jest czymś nadzwyczajnym i ostatecznym; następuje tylko wtedy, kiedy moim zdaniem przegniecie totalnie. Zawsze jest to sprawa uznaniowa - taki lajf. Ewentualne skargi do Administracji.

... a każdy z moderatorów ma inny temperament :evil:[/quote]

no i nie ma - macsoc

warto dodać, że jest jeszcze guzik, którym robi się pstryk i delkikwenta już nie ma

Odpowiedz do tematu