Przesunięty przez: Hegemon
Śro 28 Wrz, 2011 19:08 |
juz będzie cały dzień jak nie marudziłem ! |
Autor |
Wiadomość |
Nurni skarbnik zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 15:02 juz będzie cały dzień jak nie marudziłem ! |
|
|
phpBB by Przemo : Critical Error
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 126 Incorrect key file for table './polskiboks2/phpbb_sessions.MYI'; try to repair it
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1317212318 AND session_id <> 'f1ace9c435f592d4a93c87c5ad35376b'
Line : 673
File : sessions.php
===
O, takie cuś wlasnie wita mnie przy okazji roztwarcia każdego wątku.
Ino tutej.
ps
Ha!
przy wysłaniu tego wątku również... |
|
|
|
|
Mania Banita
Pomogła: 8 razy
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 15:05 |
|
|
Myźmy marudziliźmy jako piersi:https://ivrp.pl/viewtopic.php?t=7209 |
|
|
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 15:07 |
|
|
A przepraszam, uwielbiam byc liderem każdej awantury - tyle mam na swe usprawiedliwienie |
|
|
|
|
Hegemon Beczkowóz
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 15:08 |
|
|
Umiejętność odnajdywania istniejących już wątków na dany temat jest na tym forum szczególnie mile widziana. |
|
|
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 15:13 |
|
|
Hegemon napisał/a: |
Umiejętność odnajdywania istniejących już wątków na dany temat jest na tym forum szczególnie mile widziana. |
Prosze wykonać kilka ruchów myszką i ten tego ten wątek właśnie.
|
|
|
|
|
Mary sekretarz zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 18:59 |
|
|
Przy okazji, Hege pokieruj mnie, proszę do miejsca gdzie jest instrukcja jak oznaczyć sobie wątki, które chcę mieć pod ręką. Przy takim ruchu powoli zaczynam się gubić, szczególnie w "smoleńskich" i dyskusjach og.
Oraz czy "oznacz ten wątek jako nieczytany" oznacza w praktyce plonk na wątaska? Jeśli oznaczę stracę go z pola widzenia?
W dziale: Sprawy techniczne » Wszystko nt. forum jakoś nie mogłam znaleźć.
Bardzo proszzzzzzz
|
|
|
|
|
peterman członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 19:03 |
|
|
Mary napisał/a: |
Przy okazji, Hege pokieruj mnie, proszę do miejsca gdzie jest instrukcja jak oznaczyć sobie wątki, które chcę mieć pod ręką. Przy takim ruchu powoli zaczynam się gubić, szczególnie w "smoleńskich" i dyskusjach og.
Oraz czy "oznacz ten wątek jako nieczytany" oznacza w praktyce plonk na wątaska? Jeśli oznaczę stracę go z pola widzenia?
W dziale: Sprawy techniczne » Wszystko nt. forum jakoś nie mogłam znaleźć.
Bardzo proszzzzzzz
|
Personalmą stawiałbym na wpis śledczy a potem opcja 'Zobacz swoje posty' na stronie głównej.
|
|
|
|
|
Hegemon Beczkowóz
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 19:06 |
|
|
Przy okazji, Hege pokieruj mnie, proszę do miejsca gdzie jest instrukcja jak oznaczyć sobie wątki, które chcę mieć pod ręką. Przy takim ruchu powoli zaczynam się gubić, szczególnie w "smoleńskich" i dyskusjach og. |
Niby jest "dodaj do ulubionych", lecz w praktyce kieruje bezpośrednio do danego wątku i tyle. Jest szansa, że zmieni się to w kolejnej wersji skryptu. Alternatywą jest śledzenie odpowiedzi w danym wątku, wówczas otrzymuje się powiadomienia na email.
Oraz czy "oznacz ten wątek jako nieczytany" oznacza w praktyce plonk na wątaska? |
Nie, po prostu przy każdym poście pojawi się wówczas informacja o jego nieczytalności, a on sam wskoczy na ogólną listę wątków nieczytanych, nawet jeśli przeczytany został.
|
|
|
Mary sekretarz zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2011 19:19 |
|
|
Czyli najprościej wpisać w wątku, który chcę mieć napotem "tu byłam". Ale to jest zaśmiecanie wątaska, a ja jestem porządnicka z urodzenia. Hmmmmm
Ktoś tu wczoraj lub przed prezentował swoją "listę", ale zerkałam w biegu i poszłooooo |
|
|
|
|
|