Wklejanie animacji |
Autor |
Wiadomość |
Eden przewodniczący koła
|
Wysłany: Czw 07 Lut, 2013 18:31 Wklejanie animacji |
|
|
Mam taką prośbę, czy mógłby ktoś poinformować mnie, jak technicznie wkleić tę znaną Wam zapewne animację dziewczynki z porem? Chodzi o to, żeby bezpośrednio wkleić ją do postu na forum w celu ordynarnego strollowania całego wątku. Tak, żeby odstęczyć innych od wchodzenia do tegoż wątku. Od razu uspokajam, nie nie chodzi mi oczywiście o 4umek, tylko o "zaprzyjaźniony" fforumek, na którym działa wyjątkowo chamski i perfidny, peofilski troll na literę R. Naprawdę zasłużył on sobie już dawno na bana, a ponieważ tamtejsza administracja nic z tym nie czyni i trzyma go pod opieką, chcę tak utrudnić mu dokarmianie.
Tutaj jest ta animacja np.:
http://adonai.pl/sympatyczne/?id=1&action=9 |
|
|
|
|
alcor członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Pią 08 Lut, 2013 01:30 |
|
|
Ta animacja je we flashu, więc wątpię, że da się ją wkleić.
Prędzej gifa, ale wtedy nie będzie miał dźwięku. No i musisz znaleźć wersję w .gif |
"Sieć władzy w Polsce zaczyna się w Moskwie. Tam są komputery i ludzie na bieżąco analizujący to, co się dzieje tutaj, tam są przygotowywane i uchwalane (tak, tak, uchwalane) decyzje. W Polsce znajduje się tylko aparat wykonawczy." |
|
|
|
|
Eden przewodniczący koła
|
Wysłany: Pią 08 Lut, 2013 02:37 |
|
|
alcor napisał/a: |
Ta animacja je we flashu, więc wątpię, że da się ją wkleić.
Prędzej gifa, ale wtedy nie będzie miał dźwięku. No i musisz znaleźć wersję w .gif |
To wielka szkoda, że nie można tego flasha wkleić. Ten Rene-gat niewątpliwie zasłużył sobie na taki prezent
|
|
|
|
|
Elrond członek władz wojewódzkich
|
Wysłany: Pią 08 Lut, 2013 03:57 |
|
|
moznaby cos poprobować z iframe
na początku wujnia 2.0 nie miała zapezpieczeń przed tym.
A i teraz Maupa wstawila fragment sondy z GW... |
|
|
|
|
Eden przewodniczący koła
|
Wysłany: Pią 08 Lut, 2013 15:25 |
|
|
Elrond napisał/a: |
moznaby cos poprobować z iframe
na początku wujnia 2.0 nie miała zapezpieczeń przed tym.
A i teraz Maupa wstawila fragment sondy z GW... |
Jak dojdziesz Elrondu do czegoś konstruktywnego i działającego w tym tomacie to koniecznie daj mi znać. Miara mojej tolerancyjności i cierpliwości już dawno została przekroczona
|
|
|
|
|
Elrond członek władz wojewódzkich
|
Wysłany: Pią 08 Lut, 2013 18:01 |
|
|
Edenu, nie chce mi się hakować FF.
Jakoś w ogóle mało mi się chce w tamtym temacie: mam wrażenie, że tam już tylko Maupa, Rene z tęczowym desantem wspólnie urzedują. I co jakiś czas wpadnie ktoś starszy chcąc dać im odpór.
A tamtejsza Admiralicja nie przejmuje się zupełnie błedami na FF i nawet na Głównej. |
|
|
|
|
|