skoki - wreszcie medal w drużynie!!!! |
Autor |
Wiadomość |
birkut sekretarz zarządu koła
|
Wysłany: Sob 02 Mar, 2013 19:21 skoki - wreszcie medal w drużynie!!!! |
|
|
jest brąz!!!!
a do drugich Niemców zabrakło tylko 0,6 pkt |
|
|
Zbigniew członek władz krajowych
|
Wysłany: Sob 02 Mar, 2013 20:06 |
|
|
<kiwa głowoo z niedowierzaniem> |
|
|
Jacenty członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Sob 02 Mar, 2013 20:11 |
|
|
Ciekawe kto złożył protest, nasi czy Niemcy?
Bo niewiele brakowało, a okazałoby się, że nie jest ważne, jak kto skacze, ale kto liczy głosy. |
|
|
|
|
EloMar członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Sob 02 Mar, 2013 21:38 Re: skoki - wreszcie medal w drużynie!!!! |
|
|
birkut napisał/a: |
jest brąz!!!!
a nie 0,8?
|
|
|
EloMar członek zarządu organizacji powiatowej
|
Wysłany: Sob 02 Mar, 2013 21:40 |
|
|
Jacenty napisał/a: |
Bo niewiele brakowało, a okazałoby się, że nie jest ważne, jak kto skacze, ale kto liczy głosy. |
kuriozum
ale protestu nikt nie złożył poza Norwegami, po fakcie, który został odrzucony
cynk dał ponoć Thomas Morgenstern
|
|
|
Kryz zwykły członek partii
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 11:26 Re: skoki - wreszcie medal w drużynie!!!! |
|
|
jest brąz!!!!
Gdyby Kamil lepiej wylądował drugi skok (odjechała mu narta), dostałby 3x19.5, jak za pierwszy skok. Dało by to dodatkowe 1,5 pkt. Czyli byłoby srebro.
I dalej:
A gdyby Fettner upadł (a umówmy się: to, że dojechał na tej jednej narcie to był czysty przypadek, choć oczywiście czapki z głów; inaczej: czysty przypadek to to, że odpadnięcie narty nie spowodowało zachwiania równowagi, potem sam dojazd na jednej narcie, to klasa), no więc gdyby Fettner upadł, byłoby złoto.
I pomyśleć, że wystartowaliśmy z czwartego miejsca i z cholernie skwaszonymi minami po ostatnim skoku zawodów...
|
|
|
|
|
birkut sekretarz zarządu koła
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 16:31 |
|
|
EloMar napisał/a: |
Jacenty napisał/a: |
kuriozum
ale protestu nikt nie złożył poza Norwegami, po fakcie, który został odrzucony
cynk dał ponoć Thomas Morgenstern
|
kuriozum to jest że zauważył to Austriak ( Morgenstern) , którym to awansu nie dawało a nie zauważył tego nikt z naszego sztabu - a ponoć walczyliśmy o medal.
W siatkówce na ławce w każdej drużynie siedzi pan który za zadanie ma wszystko co sie dzieje na parkiecie zapisywać, aby zauważyć błędy (np ustawienia) u przeciwnika a nie dopuścić do nich w swojej drużynie.
Ile osób liczyła nasza ekipa kadry skoczków (poza samymi zawodnikami) i dlaczego nikt tego nie zauważył???
|
|
|
qiz przewodniczący koła
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 23:40 |
|
|
kuriozum to jest że zauważył to Austriak ( Morgenstern) , którym to awansu nie dawało a nie zauważył tego nikt z naszego sztabu - a ponoć walczyliśmy o medal.
W siatkówce na ławce w każdej drużynie siedzi pan który za zadanie ma wszystko co sie dzieje na parkiecie zapisywać, aby zauważyć błędy (np ustawienia) u przeciwnika a nie dopuścić do nich w swojej drużynie.
Ile osób liczyła nasza ekipa kadry skoczków (poza samymi zawodnikami) i dlaczego nikt tego nie zauważył??? |
świnto prawda. Szczególnie że to liczenie to żadne tam równania różniczkowe, ludzie z branży powinni mieć to w pamięci przeliczone co i jak.
Jest jakaś instytucjonalna padaka nawet w sporcie- przypominam mecz z Czarnogórą w kopaną, bramkarz Tytoń ogłuszony petardą. Walkower jak nic. A oni frajerzy wzięli ten drukowany remis z pocałowaniem ręki.
|
|
|
|
|
|