|
IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże
|
Klątwy czyli ostrzeżenia |
Autor |
Wiadomość |
Magnificencja
[Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Lut, 2017 20:04 Klątwy czyli ostrzeżenia |
|
|
Niejaki Wielebny Black^Widow wydal z siebie klątwę zwaną ostrzeżeniem, o treści:
Nie mam w zwyczaju prosić 2 razy .
Jeśli Kolega nie zmieni stylu wypowiedzi i sygnaturki (podpisu) na nie obrażający uczuć religijnych - następnym krokiem bedzie cąłkowity zakaz pisania.
++++++++++++
Moja odpowiedź:
Wielebny - Nawiedzony!
Zaprawdę powiadam Tobie te Twoje ostrzeżenie mam wew dupie.
Nie uznaję żadnej cenzury i żadnej cenzurze się nie poddaję.
Skoro ten Wasz Bóg nie nałożył żadnego kagańca - jakim prawem wy to czynicie?
Skopiowałem ten Twój tekst ostrzeżenia w celu dalszych publikacji w powszechnie używanych komunikatorach.
Przypuszczam, że masz Wielebny poważne kłopoty z dynamiką zmian eklezjalnie-ultrastrukturalnych w naczyniach kapilarnych okolicy przednio-czołowej przy podstawie mózgu (warunkowane istnieniem mózgu potwierdzonego w oparciu o tomografię...) towarzyszących ogniskowym uszkodzeniom szarej substancji w wyniku usakralnionej fotochemicznie indukowanej agregacji płytek krwi oraz czasowego ucisku na powierzchni podkorowej.
Z dużą dozą prawdopodobieństwa zakładam, że masz Wielebny potężne zmiany w komórkach śródbłonka, pericytach i astrocytach ściśle związane ze zmianami w błonie podstawnej i macierzy zewnątrzkomkórkowej zarówno w okolicy barierowej jak i bezbarierowej szarej substancji podczaszkowej i okolicy krzyża ogólnie znanej z tego, że nic tak do boga nie zbliża jak rzeczone okolice krzyża.
To jest naprawdę przykre, tym bardziej, że jako dar boży niestety nieuleczalne a mając na względzie iż per espera ad astra - cel ten uświęcają każde, w tym Twoje wielebny środki dane Ci przez Boga ku doświadczeniu ciernistej drogi zbawienia.
Jest mi naprawdę przykro z tego powodu, ale niech się wasza Wielebność nie załamuje.
Noś o świętobliwy dalej ten pokutny krzyż męki pańskiej, który Ci Stwórca wrzucił na plecy w łaskawości swojej i miłości niewyobrażalnej, a być może zostaniesz zbawiony.
Podążaj więc dalej swoją drogą i niech Cię to usakralnione szamaństwo na manowce zbawienia skutecznie dalej prowadzi drogą umartwienia.
Amen |
|
|
|
|
|