|
IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże
|
kali, czyli o co chodzi? |
Autor |
Wiadomość |
macsoc Emerytowany Ojciec Dyrektor
|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 11:19 kali, czyli o co chodzi? |
|
|
jak w temacie |
|
|
kali301 sympatyk
|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 13:32 Stop cenzurze manipulowanej |
|
|
Skoro kasujecie moje wpisy w sposób sterowny, odpowiedni dla waszych celów, więc uprzejmie proszę o usunięcie WSZYSTKICH z forum. Tak będzie przejrzyściej, rozumniej i lepiej dla obu stron.
- Bundesnachrichtendienst ( BND)
- The Bureau of Justice Statistics
- CIA
- Cold War International History Project
- A Counterintelligence Reader
- Defense Intelligence Agency
- Department of Homeland Security
- FBI
- GCHQ ( UK Government Communications Headquarters)
- Intelligence Resource Program
- IACP (International Association of Chiefs of Police)
- Internet Fraud Complaint Center
- Interpol (Official International Website)
- Interpol (Official National Website)
- Library of Congress
- List of intelligence agencies
- MI5 (United Kingdom's MI5 Security Service)
- Mossad
- National Center for Missing & Exploited Children
- National Criminal Intelligence Service
- National Institute of Justice
- National Intelligence Machinery
- National Reconnaissance Office
- Office of Surveillance Commissioners
- Privacy International ( an Internet home for the Big Brother Awards)
- Society of Former Special Agents of the FBI, Inc. ("Fidelity, Bravery, Integrity")
- Spy Museum - Washington DC
- Spy Stuff
http://www.gaylelynds.com/spylinks.html
http://www.fact-index.com...e_agencies.html - List of intelligence agencies |
|
|
|
|
macsoc Emerytowany Ojciec Dyrektor
|
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 14:01 |
|
|
inaczej: o co ci k**** chodzi? |
|
|
Miki Gość
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 07:13 |
|
|
O g*****, obrońco szańca IV Pomrocznej. Napiszcie jeszcze na początku zielonej księgi, że wszelkie wpisy negujące wasz światopogląd będą kasowane, i będzie jasność.
Na dziś kasujecie i tak 3/4. |
|
|
|
|
MS Banita
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 09:28 |
|
|
Miki napisał/a: |
O g*****, obrońco szańca IV Pomrocznej. Napiszcie jeszcze na początku zielonej księgi, że wszelkie wpisy negujące wasz światopogląd będą kasowane, i będzie jasność.
Na dziś kasujecie i tak 3/4. |
Miki w zasadzie pisanie z tobą to marnowanie czasu i klawiatury, ale ....
1. Kłamałeś przychodząc na to forum odnośnie powodu wywalenia ciebie z forum łysiakomanii
2. Kłamałeś odnośnie swoich wpisów na tamtym forum
3. Z bliżej nieznanych mi powodów twierdzisz że cenzura prewencyjna (czyli tak jak robiono w PRL) to moderacja, czyli kolejne kłamstwo
4. Używasz głównie argumentów ad personam pisząc z irytującą manierą ciągłych wycieczek osobistych
5. Na koniec jeżeli na gołym systemie zainstalujesz i skonfigurujesz forum w 15 min to masz u mnie dużą wódkę (założenie: system skonfigurowany poprawnie, masz wystarczające uprawnienia, wszystkie instalki)
I patrząc na to wszystko dziwisz się, że jesteś niemile widzianym gościem z którym mało kto chce rozmawiać ?
Odnośnie naszego światopoglądu i kasowania wpisów: każdy chamski atak będzie kasowany, natomiast wpisy zawierające treść merytoryczną raczej pozostają
|
|
|
Miki Gość
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 15:34 |
|
|
Cytat: |
1. Kłamałeś przychodząc na to forum odnośnie powodu wywalenia ciebie z forum łysiakomanii
|
Jakiś dowód, cytat?
2. Kłamałeś odnośnie swoich wpisów na tamtym forum
|
J.w.
3. Z bliżej nieznanych mi powodów twierdzisz że cenzura prewencyjna (czyli tak jak robiono w PRL) to moderacja, czyli kolejne kłamstwo
|
W internecie czat lub forum moderowane oznaczają taką ich formę, że ukazuje się jedynie to, co puścił moderator. Tak działają fora onetu.
4. Używasz głównie argumentów ad personam pisząc z irytującą manierą ciągłych wycieczek osobistych
|
Tak? A wy to niewinne aniołki Nie, drogi baronie - ja jedynie odpowiadam na wycieczki osobiste, skierowane do mnie. Zdecydowana większość moich postów, także tych wyciętych, była ściśle merytoryczna, ale jak się nie ma argumentów, to zawsze można sięgnąć po nożyczki, nieprawdaż? Dokładnie to samo robili kolesie z Mysiej.
5. Na koniec jeżeli na gołym systemie zainstalujesz i skonfigurujesz forum w 15 min to masz u mnie dużą wódkę (założenie: system skonfigurowany poprawnie, masz wystarczające uprawnienia, wszystkie instalki)
|
Co rozumiesz przez goły system? Forum to jedna instalka. System stawia provider i to jego problem w tym przypadku. Nie liczę czasu potrzebnego na przekopiowanie plików na serwer. A cały proces instalacji phpbb to wypełnienie mało skomplikowanego formularza, wybór skórki i utworzenie w kolejnych formularzach działów forum.
Jak masz problemy z czytaniem, albo do pisania używasz jednego palca, to zejdzie ci się dłużej.
Jestem współautorem skryptów nieco bardziej skomplikowanych jak phpbb, uważanym w swojej dziedzinie za jednego z najlepszych specjalistów w kraju. A ty twierdzisz, że nie znam się na tym co robię na co dzień?
I patrząc na to wszystko dziwisz się, że jesteś niemile widzianym gościem z którym mało kto chce rozmawiać ?
|
Ja tu przyszedłem ze świadomością, iż nie jestem tu gościem pożądanym. Przeczytaj mojego pierwszego posta tutaj. Waszym problemem nie jest to, że nie chcecie ze mną rozmawiać, ale to, że nie potraficie znaleźć dość przekonywujących argumentów aby moje posty skontrować. Objawia się to albo próbą wyprowadzenia mnie z równowagi przez różne dziwne insynuacje, albo przez ciapanie moich postów.
Odnośnie naszego światopoglądu i kasowania wpisów: każdy chamski atak będzie kasowany, natomiast wpisy zawierające treść merytoryczną raczej pozostają
|
Napisałbym, że kłamiesz, ale bym skłamał. Łżesz jak pies
Chyba że ultraprawicowa merytoryka jest tego typu co sprawiedliwość ludowa, to odszczekuję.
|
|
|
|
|
kali301 sympatyk
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 16:26 O to chodzi, o co chodzi, o ten tramwaj co nie chodzi... |
|
|
macsoc napisał/a: |
inaczej: o co ci k**** chodzi? |
---
Wypowiedzi do tematu: Jak przygotować i prowadzić wojnę skoro ma się taki stan finansów państwa, zaś perspektywa łupów znikoma.
Wypowiedzi mędrków-ZUPAKÓW:
1. Nie można tego osobnika zbanować? pisze: REMOV, któremu wydaje się, że zna angielski.
2. i drugi TLM: Na razie ma ostrzeżenie, potem żółta kartka, a potem ban.
3. i kończy Zgredek: REMOV napisał:Nie można tego osobnika zbanować? Można i trzeba. Przepraszam za brak militarystycznego zdecydowania (coś za "miętki" jestem na stare lata). Od tej pory usuwam wszelkie posty nawiedzonego grafomana, a ten temat zamykam.
---
Kolesie dresowcy, którzy mieli DROGĘ do szkoły pod górkę nie pojmują prostych czterech działań rachunkowych, więc nie ma o czym z nimi dyskutować. Poprostu rycerze = ZAKUTE ŁBY, których należałoby wyeliminowć nie tylko z forum.
Macsoc, szef inkwizytor może skasować mój log i moje wpisy jak uprzednio zaproponowałem. Żegnam ozięble z odrobiną ironii.
|
|
|
|
|
Miki Gość
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 17:23 |
|
|
http://peb.pl/ftopic15130.html
Kali - wystarczy zapytac googlarki o twojego idola
Mój nieszczęsny imienniku - naprawdę żadna żywa kobieta nie chce cipo kazać? |
|
|
|
|
kali301 sympatyk
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 18:27 Ależ Miki |
|
|
Miki napisał/a: |
http://peb.pl/ftopic15130.html
Kali - wystarczy zapytac googlarki o twojego idola
Mój nieszczęsny imienniku - naprawdę żadna żywa kobieta nie chce cipo kazać? |
---
Ależ Miki. Czarna Kali wyrywa serca poległym wojownikom, a z ich czaszek ma na szyi girlandę. Po co tu wlazłeś Zdzichu? Półkownik drzemie na półce, a resztki z poprzedniego forum poszły w rozsypkę. 3V się. Spadam. Pozdr.
|
|
|
|
|
|