Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS |
Autor |
Wiadomość |
Sky zwykły członek partii
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:26 Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS |
|
|
Dziś w nocy napisałem cyt "CZY JAREK KACZKA JEST GEJEM?"-Tu temet oczywiscie był rozwiniety. I temat ten został ordynarnie ocenzurowany. To ja dziękuje za taka IV RP, w której cenzura wprowadzana jest, gdy pojawiają się sie niewygodne tematy. |
|
|
|
|
macsoc Emerytowany Ojciec Dyrektor
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:38 |
|
|
jest cenzurowane przeze mnie - na ten przykład, więc jeśli mierzyć sympatiami politycznymi - jezt cenzurowane przez UPR
jeśli wklejasz takie kwiatki, to nie dziw się że chwasty lądują na kompoście - tu nie ONET |
|
|
Stary Belf Sprzątacz Tego Forum!
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:46 |
|
|
Temat wywaliłem ja. Odnośnie spekulacji na temat preferencji seksualnych poszczególnych osób na TYM FORUM się nie dyskutuje. To nie "Gala", ani "Na żywo". |
|
|
|
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:52 |
|
|
A w Radiu Maryja mówili, ze geje to ludzie chorzy. Wiec jesli pierwszy człowiek w państwie jest chory? -Mieszka z mamusia i ma 3kotki.Stad moje obawy.Chyba wszyscy tu nie chcemy aby naszym państwem kierował człowiek chory? |
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 10:32 |
|
|
Sky napisał/a: |
A w Radiu Maryja mówili, ze geje to ludzie chorzy. Wiec jesli pierwszy człowiek w państwie jest chory? -Mieszka z mamusia i ma 3kotki.Stad moje obawy.Chyba wszyscy tu nie chcemy aby naszym państwem kierował człowiek chory? |
W Radiu Maryja mówili....
A Jerzy Urban napisał, że nie chce, aby jego córka zadawała się z Murzynem (tak, tak Murzynem a nie Afroafrykaninem) i co Urban jest rasistą i stąd się bierze jego nienawiść do czarnych, a RM w szczególności.
Biedny Misiu, masz dowody na homoseksualne skłonności KaczJara to je przedstaw. Jeśli ich nie przedstawisz, to niestety musisz dostać bana.
|
|
|
|
Miki Uwaga! Grubopodobny...
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 10:39 |
|
|
Myślałby kto, że tak pilnujecie praworządności Jakoś nie wołacie o dowody, jak piszecie o "przestępstwach" np Kwaśniewskiego. |
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:14 |
|
|
TLM
Odwiedź sobie pierwszy, lepszy warszawski klubu dla gejów to Ci powiedzą parę pikantnych historyjek.Chyba nie myślisz, że Ci tu sprowadzę faceta którego posuwał |
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:31 |
|
|
Sky napisał/a: |
TLM
Odwiedź sobie pierwszy, lepszy warszawski klubu dla gejów to Ci powiedzą parę pikantnych historyjek.Chyba nie myślisz, że Ci tu sprowadzę faceta którego posuwał :roll: |
Klubów dla gejów nie odwiedzam i nie mam zamiaru. Ale jeśli Ty odwiedzasz to Twój wybór. A jeśli tak, to na TYM FORUM nie masz czego szukać. Tu nie ma zbytniej tolerancji dla gejów i manifestowania tzw. kultury gejowskiej.
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:40 |
|
|
Miki napisał/a: |
Myślałby kto, że tak pilnujecie praworządności :P Jakoś nie wołacie o dowody, jak piszecie o "przestępstwach" np Kwaśniewskiego. |
Jeśli dyskutujemy o występkach np. Kwaśniewskiego to opieramy się na wiadomościach i informacjach podanych przez media i potwierdzonych (np. zdjęciami, filmem wideo). Informacji nie potwierdzonych nie umieszczamy na forum lub je cenzurujemy.
Jednocześnie po raz en-ty powtarzam:
TO FORUM JEST FORUM PRYWATNYM i tak jak każda własność prywatna ma prawo do ochrony. Na forum taką ochroną jest moderowanie.
|
|
|
|
|