IVRP.pl Strona Główna IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS
Autor Wiadomość
Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:26   Czy Forum IV RP jest cenzurowane przez PIS

Dziś w nocy napisałem cyt "CZY JAREK KACZKA JEST GEJEM?"-Tu temet oczywiscie był rozwiniety. I temat ten został ordynarnie ocenzurowany. To ja dziękuje za taka IV RP, w której cenzura wprowadzana jest, gdy pojawiają się sie niewygodne tematy.

macsoc 
Emerytowany Ojciec Dyrektor

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:38   

jest cenzurowane przeze mnie - na ten przykład, więc jeśli mierzyć sympatiami politycznymi - jezt cenzurowane przez UPR :lol:

jeśli wklejasz takie kwiatki, to nie dziw się że chwasty lądują na kompoście - tu nie ONET

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:46   

Temat wywaliłem ja. Odnośnie spekulacji na temat preferencji seksualnych poszczególnych osób na TYM FORUM się nie dyskutuje. To nie "Gala", ani "Na żywo".

Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 09:52   

A w Radiu Maryja mówili, ze geje to ludzie chorzy. Wiec jesli pierwszy człowiek w państwie jest chory? -Mieszka z mamusia i ma 3kotki.Stad moje obawy.Chyba wszyscy tu nie chcemy aby naszym państwem kierował człowiek chory?

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 10:32   

Sky napisał/a:
A w Radiu Maryja mówili, ze geje to ludzie chorzy. Wiec jesli pierwszy człowiek w państwie jest chory? -Mieszka z mamusia i ma 3kotki.Stad moje obawy.Chyba wszyscy tu nie chcemy aby naszym państwem kierował człowiek chory?

W Radiu Maryja mówili....
A Jerzy Urban napisał, że nie chce, aby jego córka zadawała się z Murzynem (tak, tak Murzynem a nie Afroafrykaninem) i co Urban jest rasistą i stąd się bierze jego nienawiść do czarnych, a RM w szczególności.
Biedny Misiu, masz dowody na homoseksualne skłonności KaczJara to je przedstaw. Jeśli ich nie przedstawisz, to niestety musisz dostać bana.

Miki
Uwaga! Grubopodobny...

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 10:39   

Myślałby kto, że tak pilnujecie praworządności :P Jakoś nie wołacie o dowody, jak piszecie o "przestępstwach" np Kwaśniewskiego.

Sky
zwykły członek partii

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:14   

TLM
Odwiedź sobie pierwszy, lepszy warszawski klubu dla gejów to Ci powiedzą parę pikantnych historyjek.Chyba nie myślisz, że Ci tu sprowadzę faceta którego posuwał :roll:

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:31   

Sky napisał/a:
TLM
Odwiedź sobie pierwszy, lepszy warszawski klubu dla gejów to Ci powiedzą parę pikantnych historyjek.Chyba nie myślisz, że Ci tu sprowadzę faceta którego posuwał :roll:

Klubów dla gejów nie odwiedzam i nie mam zamiaru. Ale jeśli Ty odwiedzasz to Twój wybór. A jeśli tak, to na TYM FORUM nie masz czego szukać. Tu nie ma zbytniej tolerancji dla gejów i manifestowania tzw. kultury gejowskiej.

Stary Belf 
Sprzątacz Tego Forum!

Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 11:40   

Miki napisał/a:
Myślałby kto, że tak pilnujecie praworządności :P Jakoś nie wołacie o dowody, jak piszecie o "przestępstwach" np Kwaśniewskiego.

Jeśli dyskutujemy o występkach np. Kwaśniewskiego to opieramy się na wiadomościach i informacjach podanych przez media i potwierdzonych (np. zdjęciami, filmem wideo). Informacji nie potwierdzonych nie umieszczamy na forum lub je cenzurujemy.
Jednocześnie po raz en-ty powtarzam:
TO FORUM JEST FORUM PRYWATNYM i tak jak każda własność prywatna ma prawo do ochrony. Na forum taką ochroną jest moderowanie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi