|
IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże
|
Gratulacje |
Autor |
Wiadomość |
Półkownik Stary Basior
|
Wysłany: Śro 20 Gru, 2006 15:49 Gratulacje |
|
|
Chciałbym pogratulować "władcom foruma adminami zwanymi" za szybka likwidację ataku hakusia, który się dzisiaj o 5,50 zalogował i nieco krwi nam napsół. W tym tygodniu przedświątecznym, życzę Wam dużo zdrówka i wytrwałości. Ja sam się w tym nie łapię, ale potrafię docenić Wasze zaangażowanie. WESOŁYCH ŚWIĄT |
|
|
|
|
Błotniak z Bronnej Góry zwykły członek, płacący składki
|
Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 02:14 MADE IN BORKOWSKY |
|
|
Tak sobie tylko gaworzę, ale cosik mi się zdaje, że gdyby z tych stron odeszło kilka osobistości to i niejaki Borkowsky nie miałby już tu nic do roboty.
Ksywkę bardziej patriotyczną by sobie przybrał i IV Rzeczpospolitą ofiarnie budował na tych łamach.
A tak to facet ma kompleksy i nie wiadomo czy nie wpędzi się w ten sposób we wrzody dwunastnicy. A to przykra jest choroba, bowiem wzmaga pierdzenie!
Tymczasem więc muszą nam wystarczyć oddelegowane służbowo na Forum IV RP nieudolne klony Gnomów. |
|
|
Błotniak z Bronnej Góry zwykły członek, płacący składki
|
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 01:42 POLSKA WIGILIA |
|
|
Hakusiu Ty Mój Kochany, Ty Odrobinko Krucha, Ty Zdziebku Swiątecznego Sianka, Ty Mój Reniferku, Gwiazdko, Aniołku, Mikołajku, Dziadku Mrozie... Ty Moja Choinko Swiąteczna, Ty Mój Dupku Kudłaty, Ty Moja Zabłąkana Owieczko, Flaszko Ty Moja Koszerna...
Zyczę Ci, Hakusiu, abyś w tym Dniu Naszej Polskiej Radości, umiał razem z nami usiąść przy naszym wspólnym stole, aby razem z nami święcić Boże Narodzenie, ażebyś u progu starości, która także na Ciebie czeka, umiał wspomnieć Wisłę, Szlak Orlich Gniazd, Łąki nad Narwią, Spokojny Nurt Bugu!
To, co robisz, nie ma żadnego uzasadnienia. Jeśli nawet jesteś teraz osamotniony i słaby, nie daj się zwieść. Nie daj się przerobić na papkę!
Jeśli jednak uznasz moje słowa za gderanie starego Błotniaka, proszę, abyś uszanował przynajmniej pamięć o umarłych.
A jeśli i to nie ma do Waszmości przystępu, musisz się Waszmość liczyć z kosztami... |
Ostatnio zmieniony przez Błotniak z Bronnej Góry Sob 23 Gru, 2006 15:26, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Hegemon Beczkowóz
|
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 01:48 |
|
|
[Black^Widow] - Ze szczerego serca glebin - ku sercu wprost plynie ...
Amen! |
Ostatnio zmieniony przez Black^Widow Sob 23 Gru, 2006 16:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|