IVRP.pl Strona Główna IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ?
Autor Wiadomość
He he
Gość
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 18:31   Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ?

Znam gościa z innych forów i wszedzie robi to samo , potwornie i personalnie wszystkim ubliża .Jego posty są poniżej wszelkich kryteriów przyzwoitości .Dziwne , że jest tutaj tolerowany.To zwykły internetowy matoł , by nie rzec bardziej dosadnie nawet tylko w oparciu o jego wlasne opowieści czyli fikcyjny lub nie życiorys . :roll:

Gość

Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 14:26   Re: Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ?

He he napisał/a:
Znam gościa z innych forów i wszedzie robi to samo , potwornie i personalnie wszystkim ubliża .Jego posty są poniżej wszelkich kryteriów przyzwoitości .Dziwne , że jest tutaj tolerowany.To zwykły internetowy matoł , by nie rzec bardziej dosadnie nawet tylko w oparciu o jego wlasne opowieści czyli fikcyjny lub nie życiorys . :roll:

Swieta Prawda!
ON nie ma litosci dla normalnosci!

gacek
Beczkowóz

Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 15:26   Re: Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ?

He he napisał/a:
Dziwne , że jest tutaj tolerowany.

Nie jest. Tak na oko - 95% postów Rygla wylatuje w zerojedynkowy niebyt.

Gość

Wysłany: Sob 24 Gru, 2005 16:12   Re: Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ?

Anonymous napisał/a:
He he napisał/a:

Swieta Prawda!
ON nie ma litosci dla normalnosci!
=======Zak=======>

jesli "wasza "normalnoscia"- jest "poprawnosc-czerwonska"=librunazizm"
to ja nie mam dla takich zadnej litosci! idac sladem ;Papieza JP II,W.Lysiaka, O Rydzyka i innych Wielkich a madrych i uczciwych!

a oto jak ci "normalni" uzasadniaja wyeliminowanie w 95% Pana "nienormalnego"- "nieoprwnego"=Rygla vel =Librukat= "czyli "zwyklego matola":

--------------------------------------------------------------------------------

Z uwagi na:
1. brak trzymania się tematyki działów (o poszczególnych wątkach już nie wspomnę) ====zakap==>

nie wspominajcie- bo kazdy widzi- ze inni czynia jeszcze gorzej- z wami na czule i nikt ich nie wycina!no bo kto ma wyciac tow MS,popielka,GacieTypowego MaTolka itp..?

he!he!

2. nagminne wycieczki ad personam =no tutaj to wycinajac mnie i blokujac co sie daje P Rygla + inne nicki/nikt inny jak wy UDOWADNIACIE SWOJE AD PERSON CZEPIANIE SIE- tow mac soc-jalisto
chyba juz bardziej sie czepiac ;"ad person"- nie mozna!!

he!he!
===============================================
3. wielokrotne ostrzeżenia /===zak=> by dolaczyl do poprawnych Librunazzi- a mu sie dozwoli tu pisac!..??
zapomnijcie z punktu towarzyszu!

he!he!
------------------------------------------------------------------------------------
czas wpisów p. Rygla wielu Nicków dobiegł końca, od dzisiaj będę usuwał wszystkie wpisy tego osobnika i do pozostałych moderatorów apeluję o to samo. ==========Zak============>
:"wszystkie" ???? - zgodnie z powyzszymi zarzutami;czyli nawet:
a- na temat
- b-bez"razacych bledow j.p."..?
-c-gdy sie trzyma watkow i nie czepia osobiscie..?

ale inni- z wami wlacznie- moga tu sobie na mnie uzywac do woli;??
_ "jak te ;"goscie" zwacy moje wpisy pro Gapolskie/:
"sraczem" "pisuarsem" a mnie samego "matolem" ect!

NATOMIAST NIKT SIE NIGDY NIE USTOSUNKOWAL DO MOICH WPISOW MERYTORYCZNIE? chyba ze wy sami - nozycami!???

he!he!*

wiec kto tu sie czepia :" ad person"..?

kto tu pozwala - by was wyreczano w ublizaniu mnie..?
ja czy wy towarzysze ciecie - [B]V komuno Librunazzi- czerwizno w lonie Gazety Polskiej..?

* kiedys pisalem o tym ,na jakims ;"prawicowym "...??? sic! forumku;"iz nie majac zadnych argumentow- nie mogac z mnie podobnymi dyskutowac- zwyciesko- po prostu daje sie takim "nienormalnym"
libruwrogom- bana!

Tak to wyglada ;"dyskusja"z libru-komuchem

Prosze Panius i Mac soc- jalka -popiolka pana!

he!he!

Rygel- czerwiobj
Prenumerator GP

Odpowiedz do tematu