|
IVRP.pl
polityka - militaria - kultura - podróże
|
Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ? |
Autor |
Wiadomość |
He he Gość
|
Wysłany: Pią 28 Paź, 2005 18:31 Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ? |
|
|
Znam gościa z innych forów i wszedzie robi to samo , potwornie i personalnie wszystkim ubliża .Jego posty są poniżej wszelkich kryteriów przyzwoitości .Dziwne , że jest tutaj tolerowany.To zwykły internetowy matoł , by nie rzec bardziej dosadnie nawet tylko w oparciu o jego wlasne opowieści czyli fikcyjny lub nie życiorys . |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 14:26 Re: Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ? |
|
|
He he napisał/a: |
Znam gościa z innych forów i wszedzie robi to samo , potwornie i personalnie wszystkim ubliża .Jego posty są poniżej wszelkich kryteriów przyzwoitości .Dziwne , że jest tutaj tolerowany.To zwykły internetowy matoł , by nie rzec bardziej dosadnie nawet tylko w oparciu o jego wlasne opowieści czyli fikcyjny lub nie życiorys . |
Swieta Prawda!
ON nie ma litosci dla normalnosci!
|
|
|
|
|
gacek Beczkowóz
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2005 15:26 Re: Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ? |
|
|
Dziwne , że jest tutaj tolerowany. |
Nie jest. Tak na oko - 95% postów Rygla wylatuje w zerojedynkowy niebyt.
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 24 Gru, 2005 16:12 Re: Dlaczego to forum toleruje kogos takiego jak Rygel ? |
|
|
Anonymous napisał/a: |
Swieta Prawda!
ON nie ma litosci dla normalnosci!
|
=======Zak=======>
jesli "wasza "normalnoscia"- jest "poprawnosc-czerwonska"=librunazizm"
to ja nie mam dla takich zadnej litosci! idac sladem ;Papieza JP II,W.Lysiaka, O Rydzyka i innych Wielkich a madrych i uczciwych!
a oto jak ci "normalni" uzasadniaja wyeliminowanie w 95% Pana "nienormalnego"- "nieoprwnego"=Rygla vel =Librukat= "czyli "zwyklego matola":
--------------------------------------------------------------------------------
Z uwagi na:
1. brak trzymania się tematyki działów (o poszczególnych wątkach już nie wspomnę) ====zakap==>
nie wspominajcie- bo kazdy widzi- ze inni czynia jeszcze gorzej- z wami na czule i nikt ich nie wycina!no bo kto ma wyciac tow MS,popielka,GacieTypowego MaTolka itp..?
he!he!
2. nagminne wycieczki ad personam =no tutaj to wycinajac mnie i blokujac co sie daje P Rygla + inne nicki/nikt inny jak wy UDOWADNIACIE SWOJE AD PERSON CZEPIANIE SIE- tow mac soc-jalisto
chyba juz bardziej sie czepiac ;"ad person"- nie mozna!!
he!he!
===============================================
3. wielokrotne ostrzeżenia /===zak=> by dolaczyl do poprawnych Librunazzi- a mu sie dozwoli tu pisac!..??
zapomnijcie z punktu towarzyszu!
he!he!
------------------------------------------------------------------------------------
czas wpisów p. Rygla wielu Nicków dobiegł końca, od dzisiaj będę usuwał wszystkie wpisy tego osobnika i do pozostałych moderatorów apeluję o to samo. ==========Zak============>
:"wszystkie" ???? - zgodnie z powyzszymi zarzutami;czyli nawet:
a- na temat
- b-bez"razacych bledow j.p."..?
-c-gdy sie trzyma watkow i nie czepia osobiscie..?
ale inni- z wami wlacznie- moga tu sobie na mnie uzywac do woli;??
_ "jak te ;"goscie" zwacy moje wpisy pro Gapolskie/:
"sraczem" "pisuarsem" a mnie samego "matolem" ect!
NATOMIAST NIKT SIE NIGDY NIE USTOSUNKOWAL DO MOICH WPISOW MERYTORYCZNIE? chyba ze wy sami - nozycami!???
he!he!*
wiec kto tu sie czepia :" ad person"..?
kto tu pozwala - by was wyreczano w ublizaniu mnie..?
ja czy wy towarzysze ciecie - [B]V komuno Librunazzi- czerwizno w lonie Gazety Polskiej..?
* kiedys pisalem o tym ,na jakims ;"prawicowym "...??? sic! forumku;"iz nie majac zadnych argumentow- nie mogac z mnie podobnymi dyskutowac- zwyciesko- po prostu daje sie takim "nienormalnym"
libruwrogom- bana!
Tak to wyglada ;"dyskusja"z libru-komuchem
Prosze Panius i Mac soc- jalka -popiolka pana!
he!he!
Rygel- czerwiobj
Prenumerator GP
|
|
|
|
|
|